Mulberry bladeren 10x

Log in om de prijs te zien

Afmeting Mulberry bladeren: 8-15cm

Artikelnummer: 45122 Categorieën: ,
Gewicht 0,01 kg

Productdetails

Afmeting:

Inhoud: 10 stuks

 Mulbery bladeren zijn ideaal als aanvullende voeding voor zoetwater garnalen en andere ongewervelde dieren in het aquarium. Onze Mulberry bladeren zijn biologisch geteeld en lucht gedroogd. Door deze manier van drogen blijven alle voedingsstoffen in het blad bewaard.

Voordelen

Mulberry bladeren hebben een hoog gehalte aan vezels, vitaminen en mineralen en helpen bij het vervellen. De koolhydraten en vezels zorgen ervoor dat het een voedzame maaltijd is. De aanwezige mineralen zoals magnesium, ijzer en zink helpen garnalen bij het opbouwen van het pantser en de vervelling. Nog opzoek naar andere bladeren? Wij hebben nog meer bladeren in ons assortiment zoals catappa, guave, bananenbladeren ezv.

✓ Biologische geteeld
✓ Aanvullende voeding

✓ Helpt garnalen bij het opbouwen van het pantser

Gebruik

Kook de bladeren 10 tot 15 minuten, laat ze afkoelen en leg ze in het aquarium. De bladeren zakken daarna redelijk snel naar de bodem. De bladeren zijn (in gedroogde toestand) onbeperkt houdbaar en worden per 10 verpakt. 1 blad per 40 liter water. Mulberry bladeren zijn ook als decoratie te gebruiken in het aquarium en terrarium. Onze bladeren zijn 100% veilig.

Weetje

Mulberry bladeren (ook wel bekend als moerbeibladeren) zijn bladeren van de moerbeiboom en is een afstammeling van de Mulberry familie en komt veel voor in Zuidwest-Azië. Het is een boom met een grote weelderig kroon die een hoogte van 13-14 meter bereikt.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mulberry bladeren 10x” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon