Mulberry bladeren 10x

Log in om de prijs te zien

Afmeting Mulberry bladeren: 8-15cm

Artikelnummer: 45122 Categorieën: ,
Gewicht 0,01 kg

Productdetails

Onze mulberry bladeren zijn ideaal als aanvullende voeding voor zoetwater garnalen en andere ongewervelde dieren in het aquarium. Deze mulberry bladeren zijn biologisch geteeld en zijn lucht gedroogd. Door deze manier van drogen blijven alle voedingsstoffen in het blad bewaard.De moerbeibladeren hebben een hoog gehalte aan vezels, vitaminen en mineralen en helpen bij het vervellen.

Mulberry (moerbei) bladeren zijn een aanvullende voeding voor garnalen en andere ongewervelde dieren. Ze zijn voedzaam, bevatten veel vitaminen en mineralen en stimuleren de vervelling.

Moerbeibladeren zijn ze rijk aan vitaminen, zoals vitamine A (betacaroteen), B1 en B2. De koolhydraten en vezels zorgen ervoor dat moerbeibladeren een voedzame maaltijd zijn. De aanwezige mineralen zoals magnesium, ijzer en zink helpen garnalen bij het opbouwen van het pantser en de vervelling.

Gebruik

Kook de bladeren 10 tot 15 minuten, laat ze afkoelen en leg ze in het aquarium. De bladeren zakken daarna redelijk snel naar de bodem. Mulberry leaves zijn (in gedroogde toestand) onbeperkt houdbaar.Eerst 15-20 minuten koken in water ideaal als aanvullende voeding voor garnalen en andere ongewervelde. Deze bladeren zijn biologisch geteelt en zijn lucht gedroogd.Hierdoor blijven alle voedingsstoffen in het blad bewaard.De moerbeibladeren hebben een hoog gehalte aan vezels, vitaminen en mineralen en helpen bij het vervellen.Tip: Overgieten met kokend water zorgt er voor dat de bladeren sneller zink

Gebruik: ca. 1 blad per 40 liter water (10 bladeren per verpakking).

Werkingstijd: 2-3 weken

Afmeting: 8-15cm

Bekijk ook onze andere natuurproducten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mulberry bladeren 10x” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon