Guave bladeren 15x

Log in om de prijs te zien

Afmeting Guave bladeren: 10-15cm

Artikelnummer: 45123 Categorieën: ,
Gewicht 0,01 kg

Productdetails

Afmeting:

Inhoud: 10 stuk

 Guave bladeren zijn de ideale aanvulling voor zoetwater garnalen en andere ongewervelde aquarium bewoners. De bladeren hebben een antibacteriële werking tegen wormen, infecties en bacteriën die ziektes veroorzaken.

Voordelen
Guave bladeren staan bekend om hun antibacteriële eigenschappen en zijn een goede, natuurlijke, voedselbron voor garnalen! Wanneer de Guave bladeren in het aquarium zijn geplaatst zal na verloop van tijd een kleverige biofilm op de bladeren vormen. Deze biofilm zorgt voor een voedselvoorziening die 24/7 beschikbaar is. De bladeren van de Guave plant zijn taaier en vergaan minder snel dan Catappa bladeren. Het is hierom minder vaak nodig om de bladeren te vervangen.

Wij raden aan om de bladeren te gebruiken om uitbraken van fibrosis in jouw aquarium te voorkomen. Je zult merken dat de natuurlijke tannine in deze bladeren de pH van het aquarium water licht verminderd. Daarnaast helpen de tannine ook bij vervelling van garnalen, zorgen ze voor het behoud van een mooie kleur en stimuleren ze de kweek.

✓ Helpt bij vervelling van garnalen
✓ Antibacteriële eigenschappen

✓ Natuurlijke voedselbron

Gebruik

Kook de bladeren 10 tot 15 minuten, laat ze afkoelen en leg ze in het aquarium. De bladeren zakken daarna redelijk snel naar de bodem. Wij adviseren 1-2 bladeren per 30 liter water.

Verwijder niet opgegeten bladeren of restanten na een paar dagen. Onze guave bladeren zijn 100% veilig. Droog bewaard zijn de bladeren onbeperkt houdbaar.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Guave bladeren 15x” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon