Plant bridge Small

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45386 Categorieën: , , ,
Gewicht 0,063 kg
Afmetingen 12 × 45 × 4 cm

Productdetails

CeramicNature maakt elke plant bridge met de hand in de kleur bruin.

  • Plant bridge small 12 x 4,5 x 4cm

De plant bridge is een kleine keramische brug waar je gemakkelijk mos of andere planten op kan vastlijmen. Hiermee verzwaar je het mos en / of planten waardoor het niet gaat zweven door het aquarium. Het werkt niet alleen als verzwaring maar ook als biologisch filter. De structuur van het keramiek is poreus en in de micro-holtes nestelen tal van bacteriën zich die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen.

Voor het vastmaken van het mos of planten kan je aquarium lijm of visdraad gebruiken. Na enkele weken zal de plant of het mos gaan vastgroeien en kan je het verplaatsen. Combineer de plant bridge met de plant square om meerdere hoogtes te creëren, dit geeft een speels effect in het aquarium.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plant bridge Small” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon