Plant square Xs

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: 45387 Categorieën: , , ,
Gewicht 0,015 kg
Afmetingen 4 × 4 × 0,5 cm

Productdetails

CeramicNature maakt elke plant square met de hand en is alleen verkrijgbaar in de kleur bruin.

  • Plant square XS  4 x 4 x 0,5cm

De plant square is een klein keramisch plaatje waar je gemakkelijk mos of andere planten op kan vastlijmen. Hiermee verzwaar je mos en / of planten waardoor het niet gaat zweven door het aquarium. De boom structuur zorgt voor een nog natuurlijkere uitstraling. Het werkt niet alleen als verzwaring maar ook als biologisch filter. De structuur van het keramiek is poreus en in de micro-holtes nestelen tal van bacteriën zich die d.m.v. biologische afbraak het aquariumwater ontdoen van schadelijke stoffen.

Voor het vastmaken van mos of planten aan de plant square kan je aquarium lijm of visdraad gebruiken. Na enkele weken zal de plant of het mos zichzelf vastgroeien. Hierna kan het ook weer makkelijk verplaatst worden.

Duurzaam keramiek

Ons keramiek is 100% veilig voor mens, dier en milieu. Doordat de kleur is ingebakken in de klei zal de kleur nooit verdwijnen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk schoon te maken. Schoonmaken kan gemakkelijk met een zachte spons en warm water. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom, een duurzaam product in alle opzichten!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plant square Xs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon