Legholen XXLarge

Log in om de prijs te zien
Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

,

Productdetails

Wij leveren het XXlarge leghol in 2 verschillende kleuren.

  • Het XXLarge leghol zijn 21,5x9x5,5cm groot.

De CeramicNature holen zijn handgemaakt van keramiek en ze zijn 100% veilig voor mens, dier en natuur. De legholen zijn verkrijgbaar in de rode en bruine kleur. Al onze keramische holen worden handgemaakt in IJmuiden, Nederland.   De XXLarge holen zijn de grootste legholen in ons assortiment. Ondanks dat ze zo groot zijn, zijn ze zeer gemakkelijk schoon te maken en hebben ze een extreem lange levensduur.   Het XXLarge leghol van CeramicNature worden veel gebruikt als schuilplaats of kweekhol. Het leghol wordt door meerdere vissoorten gebruikt om hun eieren in af te zetten en/of om hun jongen in groot te brengen. Vooral Harnasmeervallen (l-nummers) gebruiken deze schuilplaatsen om hun eieren af te zetten, vaak bewaakt de man deze tot ze zijn uitgekomen. Voor de kweek van l-nummers raden wij aan om meerdere vormen en maten legholen te gebruiken zodat de l-nummers zelf kunnen kiezen welke zij het beste vinden. Probeer de legholen ook in verschillende stromingsrichtingen te leggen, dit zullen de vissen waarderen.   Naast onze XXLarge legholen, bieden wij ook een ruim assortiment aan met andere soorten legholen. Wij hebben onder andere ronde, rechthoekige, driehoek vormige en natuurgetrouwe legholen in ons assortiment.   Voor het aquarium:

  • De XXLarge legholen zijn geschikt voor L-nummers met een maximale lengte van 22 cm zoals de L075, L81, L128 en de L200.

Daarnaast zijn ze natuurlijk ook te gebruiken als schuilplaats voor kreeften, garnalen, meervallen, etc.   Naast dat het XXLarge leghol geschikt is om in het aquarium te gebruiken kan je ze ook zeer goed als schuilplaats gebruiken in het terrarium of bij de kleinere knaagdieren zoals hamster en muizen. Doordat het keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtig grotje of als warmte grotje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Legholen XXLarge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kunnen we helpen?

Je kunt ons bereiken via Facebook, e-mail en WhatsApp. We geven altijd binnen 48 uur antwoord.

facebook email whatsapp

Liever bellen?

Bel ons via 023 205 2357

help_persoon